Tel. 08-22 40 91info@juliasstadservice.se

Julias Städservice AB | facebook Julias Städservice AB | twitter
Om oss

Vanliga frågor


Vem kommer städa hos oss, är det en och samma städare eller olika personer?
Redan vid första städtillfälle (provstädning) får du din ,,egen,, städerska som kommer att utföra tjänster hos er enligt förutbestämda schema. När det gäller städerskorsledighet t.ex. sjukdom eller semester, vårt kundtjänst meddelar om vikarie omedelbart. På så sätt du kan känna dig trygg som vårt kund med vetenskap vilken fasta dagar och tider, om vem som kommer städa hos dig.

Hur vikarien ska känna till städrutiner hemma hos mig?
Varje kund har sin egna kundkort med fullständig beskrivning vad som ska göras och hur mycket ska stadas så vikarien ska veta exakt vad som gäller.

Har ni städutrustning och material med er?
Hemstädning:
Du som kund står för dammsugare, hink och mop samt övrig material såsom detergenter. Lista på vad som bör finnas hemma kan ni hitta på våran hemsidan under fliken ,,städmateriallista,,. I annat fall finns det möjlighet att köpa dammsugare samt övriga städutrustning och städmaterial direkt från oss vid första tillfällen med tidigare överenskommelse. Alla produkter kommer tillräknas till första fakturan.

Engångsuppdrag:
När det gäller visningstädning/storstädning/flyttstädning vi alltid har med oss vårt egna städutrustning,rengöringsmedel och övriga grejer som skulle behövas. Vid helt tomma lägenheter har vi även vårt egna belysning, så du som kund behöver inte att tänka på nåt innan vi kommer.

Vi är allergiker, är det starka medel som ni använder? Kan jag poängera vad som inte får användas hemma hos mig?
Nej, vi använder mest skonsamma medel hos alla våra kunder. När kund står för städmaterial det är hen som bestämmer vad som bör användas. Vid beställningar direkt från oss måste man alltid markera vad som ska köpa och leverera. Det skulle inte räkna med själva antekning t.ex. golvmedel. Märkta gärna att produkter kan inte inehålla tillsatser som färgämnen eller färgämnen.

Kan jag beställa vattenånga desinfektion av specifika utrymmen?
Ja, Julias städservice AB utför en viss tjänst. Med vattenånga desinfektion klarar du med mest envetna och starka smuts t.ex. I köket, badrummet såväl kakel och fogar och även i övriga grejer såsom gardiner eller leksaker. Vårt team använder utrustning från KÄRCHER och med hjälp av marknades mest kraftfulla ångstrykjärn ångas 99.99% av alla bakterier och smuts bort ut hemmet.

Hur räknar ni antal timmar och hur bestämmer ni timpris?
Vi anpassar antal timmar till kundens behöv, vi är flexibla och anpassar oss till tydlig utsagd önskemål, man kan enkelt formulera vad behöver du hjälp med och på så sätt kan vi anpassa vår städning efter det. Timpris beror på antal timmar i månaden, prislista kan ni hitta under fliken ,,hemstädning - priser,,.

Hur sker värdering av tjänster som inte ingår i prislistan?
Om ni önskar er hjälp med en sån sak som inte finns med på hemsidan ni är välkomna att kontakta oss via mejl eller telefon och även beställa kostnadsfria kundbesök och få vädering redan på plats. Vi försöker göra sitt bästa för att uppfylla alla våra kunders behov.

Vilka betalningsätt gäller? Utfärdrar ni VAT/MOMS fakturor?
Vi skickar månadsvis faktura i erferskott med 10-dagars betalningsvilkor. På fakturan framgår totalsumman samt moms och rut-avdraget. Vi tar inget kontantbetalt, just nu har vi tre olika betalningsalterativ:
- autogiro anmälningar
- e-post
- standard pappersfaktura

Kan priset förhandlas?
Nej, alla priser är förbestämda och finns i vårt prislistan.

Jag bort lite bort från stan, debiterar ni extra för resekostnader?
Vårt personal åker kommunalt till privata kunder inom SL:s trafiknät, om det tar mer än 1 timme kommunalt då kan vi skicka fram personal med bil och då tillkommer det resekostnader mellan 300 och 500 kr + moms. Dessa områden är t.ex. Ekerö, Ingarö, Vallentuna, Vaxholm.

Borde jag förbereda huset/lägenhet inför städtillfälle?
Ja, det är alltid bra att plocka undan leksaker,kläder och förbereda så många fria ytor som möjligt för att inte hindra arbetet.

Hur gör jag om jag vill boka engångsuppdrag?
Vill du beställa engångsuppdrag såsom storstädning eller städhjälp så fyll gärna i en intresseanmälan med exakt specificerad behöv så vårt kundtjänst ska kontakta dig inom kort.

I samband med hemstädning skulle jag behöva hjälp med garage, ordnar ni det?
Ja, vi kan hjälpa dig även med att städa garage. Kontakta oss i godtid (minst 48 timmar) innan planerade uppdrag så ordnar vi det med tilläga extra tid för städerskan.

Kan ni väl stryka några kläder när ni städar?
När det rör sig om tvätt vi kan hjälpa dig med mycket mer än bara strykning. Vi kan hjälpa dig med sortering, vikning och undanplockning av tvätten.Tjänsten kan beställas i samband med ordinarie hemstädning.

Hur rekryterar/utbildar ni personal?
Alla våra anställda har genomgått utbildning kring städning med arbetsledare. När arbetsledare bestämer att person är färdig då börjar den jobba ensam eller i team med de erfarna innan den ta hand om egna uppdrag.

Mellan vilka tider kan ni utföra uppdrag?
Vi är flexibla inför kundensönskemål. Vi är vana med starta tidigt på morgonarna, om det handlar om företaget kan vi städa innan öppningstid eller efter stangdtid. Vi jobbar inte i natt, men vi kan anpassa oss till kvällstiderna.

Utför ni kvalitetskontroller?
Ja, våra arbetsledare genomför kvalitetskontroll för att säkerställa kvalitet på städningen.

Vad händer om något går sönder?
Vi är fullt försäkrade upp till 10 miljoner kronor och täcker eventuella skador som uppstår i samband med städningen hos er.

Jag är inte nöjd med tjänsten. Vem ska jag meddela?
I början kommer du att få alla uppgifter till ditt kontaktperson som du ska kontakta via mail,sms eller e-post om du är inte nöjd med städningen och vill reklamera tjänsten. Förklara vad är inte du nöjd med och om det är möjligt bifoga också i mail. Vi kommer kontakta dig för att komma överens angående reklamation. Saknar du uppgifter? Du kan söka alla kontaktuppgifter på våran hemsida unden länken:
http://www.renthusstockholm.se/kontakt.php
Rut avdrag

Klicka på aktuella erbjudanden övan och kolla hur mycket kan du spara idag!

Rut avdrag
Kom ihåg att du som privat kund har rätt till 50% skattereduktion på alla våra tjänster. Läs mer


Miljöpolicy Vi tar hand om miljön i vårt dagliga arbete. Regelbundet organiserar vi utbildning möter för våra anställda, för att öka deras kunskap och medvetenhet om miljön.

Julias Städservice AB

Mörtgatan 10
133 43 Saltsjöbaden


Kontor:

Varuvägen 9
125 30 Älvsjö


08-22 40 91


Våra certifikater: