Tel. 08-22 40 91info@juliasstadservice.se

Julias Städservice AB | facebook Julias Städservice AB | twitter
Om oss

Kontorsstädning Stockholm


Arbetar ni på röda dagar?
Nej, det gör vi inte. Ni har två alternativ om städning faller på en röd dag. Första alternativ är bara hoppa över en städtillfället - ni behöver göra ingenting. Om vi får inget meddelande från er, då antar vi att du vill inte ha städning den här dagen. Andra är få ny tid innan, eller efter den ledig dagen - Vi ber er att ni kontaktar oss i så fall, så att vi kan hitta en bra lösning för dig.

Behöver vi lämna nycklar till er?
Nej. Ni behöver inte göra det om ni ska vara på plats varje gång när städerskan kommer. Vi förstår att för många det är en känslig fråga, så vi lämnar det till din beslut. Vi behandlar kunder nycklar med vår trygg och säkert rutin - alla nycklar får sitt nummer som bara era städerska och företagets VD vet till vem tillhör. På nyckel finns också företagets namn och telefonnummer, så om någon hittar den kan ringa oss. Ansvarsförsäkring täcker eventuellt låsbyte, men våran städerskor är medveten om hur viktig era nycklar är.

Vad har ni för uppsägningstid?
Vi har 3 månaders uppsägningstid.

Vem arbetar hos Er?
Alla våra medarbetare är anställd hos Julias Städservice AB. Vi har utvecklat vår eget personal rekryteringssystem som hjälper oss välja rätt personer. Vi satsar inte på kvantitet men kvalitet. Rekryteringsprocess tar lite tid så ibland det kan vara svårt att anpassa städtiden för nya kunder. Det beror på schema av våra nuvarande städerskor. Naturligtvis vi har F-skattsedel och betalar alla skatter och försäkringar för vår personalen i Sverige. Alla våra medarbetare har skrivit under sekretessavtal.

Hur fungerar ansvarsförsäkring?
Vår försäkring täcker eventuella skador som uppkommer hos en kund vid arbetstillfället. Mer specificerade listan kan ni hitta längst ner på denna sida. Försäkrings omfattning ligger på 10 000 000 kr. Vid första städtillfället vi ber varje kund att berätta oss om eventuella känsliga tavlor, möbler eller golv så att vår personalen vet hur rengöra dessa saker. Vi tyvärr tar inget ansvar på saker som går sönder tex pga ålder eller när något tekniskt fel inträffar på tex en tvättmaskin eller dammsugare.

Hur kontrollerar ni arbetstid?
För att säkerställa kvalitén på våra tjänster vi inför elektronisk tidskontroll från Avista för in och utpassering på våra jobb. Vi klistrar ett litet klistermärke i era städskåp/städrum som ska hjälpa våra anställda att registrera tider då de börjar och avslutar arbetspass. Tider skickas i realtid till våra system. Fördelar för är ömsesidiga för er och för oss.

Kan jag betala kontant?
Vi tar endast emot betalning via faktura. Du kan betala på tre olika sätt – e-faktura i pdf-format via e-post (kostnadsfritt), autogiro (kostnadsfritt) och pappersfaktura (35kr/faktura). Du kan anmäla dig för autogiro via länken nedan:
Miljöpolicy Vi tar hand om miljön i vårt dagliga arbete. Regelbundet organiserar vi utbildning möter för våra anställda, för att öka deras kunskap och medvetenhet om miljön.


Julias Städservice AB

Mörtgatan 10
133 43 Saltsjöbaden


Kontor:

Varuvägen 9
125 30 Älvsjö


08-22 40 91


Våra certifikater: