Tel. 08-22 40 91info@juliasstadservice.se

Julias Städservice AB | facebook Julias Städservice AB | twitter
Om oss

Städfirma Julias Städservice AB - Städning Stockholm


"Jag har aldrig tidigare anlitat en professionell städfirma. Mitt nyöppnade kontor behövde en genomgående städning och Julias Städ Service AB utförde ett jättebra, noggrant arbete. Jag skulle definitivt rekommendera deras tjänster!"
Fabriona Andersson – Head Of First Impression Happy Plugs AB
"Min vän rekommenderade Julias Städservice AB eftersom hon varit mycket nöjd och återkommande beställer deras tjänster. Min personal och jag är också mycket nöjda med den städservice som vi fick. Nu är det ett rent nöje att komma till kontoret varje dag!"
Calle Liljefors, Blomquist & Co AB
"Stort tack för flyttstädningen, personalen var supertrevlig och gjorde ett minst sagt gediget arbete! Jag är mycket nöjd och kommer att rekommendera er till andra =) "
Jakob Wiklund, Stockholm
"Jag har verkligen ingenting negativt att säga om Julias Städ Service AB arbete. Pålitlighet, rimligt pris och professionella rengöringsprodukter är anledningen till att jag gärna anlitar företaget snart igen."
Per Lunberg – VD i Ploc AB
"Jag är verkligen mycket nöjd med Julias Städservice AB. Tror aldrig vårt hus varit så rent som nu. Vår städerska är såväl noggrann, ordentlig som trevlig. Hon gör dessutom det där lilla extra som märks och jag verkligen uppskattar!"
Cecilia, Nacka
"Jag är väldigt nöjd med Julias Städservice AB! I valet av städfirma tar jag alltid hänsyn till hur lätt det är att få kontakt med företaget, punktlighet och framför allt hur professionell personalen är och kvaliteten på utfört arbete. Jag måste säga att det här företaget uppnår alla mina förväntningar! Jag kommer definitivt att beställa deras tjänster igen!"
Peter Kumlin – Försäljningschef Inet AB
"Vill bara framföra att jag var oerhört nöjd med eran flyttstädning. Trevligt bemötande av er personal samt mycket väl utfört arbete ansåg både jag och den nya ägaren av bostaden."
Bästa hälsningar, Erik Algulin
"Julias Städservice AB är ett seriöst trevligt företag med duktig och pålitlig personal. De är flexibla och lätta att få tag på. För mig som kund känns det tryggt att få samma städare som alltid efterlämnar ett skinande rent hus. Jag är mycket nöjd med deras tjänster och kan verkligen rekommendera flera att också köpa sina städtjänster från Julias Städservice AB."
Christina från Åkersberga
"När jag kontaktade Julias Städservice var det första gången jag skulle använda mig av städhjälp. Efter att jag skickat en förfrågan via mail fick jag ett snabbt och trevligt svar med en tydlig beskrivning av vilka alternativ som erbjöds till vilket pris (hemstädning, storstädning, flyttstädning etc.), samt hur själva utförandet av tjänsten skulle gå till (överlämning av nycklar etc.). Tjänsten levererades entusiastiskt, professionellt, flexibelt och smidigt, och när jag kom hem var det skinande rent! Jag har absolut ingenting att klaga på, och kan varmt rekommendera Julias Städservice."
Annica Johansson, Stockholm
"Har idag varit och tittat på den flyttstädning ni gjorde hos oss på Furuhällsvägen i Kungsängen måndagen den 13 okt-14 Vill framföra ett stort tack för ett väl utfört arbete.
Med vänlig hälsning
Mette Edwardsson "

Mette Edwardsson, Kungsängen
"Ni har gjort en flyttstädning för min väninna och hon var väldigt nöjd. När jag oavsiktligt sa henne att jag vill anlita städfirma, hon tipsade mig att anlita er. Nu vet jag att det var mycket bra val. Jag ska säkert rekommendera er vidare till vänner och bekanta."
A. Petersson, Solna
"Jag uppmuntrar att använda JRH AB städtjänster. Jag känner Karol många år och han är pålitlig och arbetsam person. Jag tror att samarbete med Karol blir för alla så trevlig som min."
Ben Wilson, produktionschef i QMP
"Hej, vill bara meddela er att vi så här långt är nöjda med vår nya städerska! Tack! Hon gör rent och fuskar inte! Med vänlig hälsning, Annika "
Annika Jansson, Stocksund
"Måste bara säga att jag är otroligt nöjd med städningarna och otroligt prisvärt. Bästa städföretaget jag haft"
Emil, Älvsjö
Rut avdrag

Klicka på aktuella erbjudanden övan och kolla hur mycket kan du spara idag!

Rut avdrag
Kom ihåg att du som privat kund har rätt till 50% skattereduktion på alla våra tjänster. Läs mer


Miljöpolicy Vi tar hand om miljön i vårt dagliga arbete. Regelbundet organiserar vi utbildning möter för våra anställda, för att öka deras kunskap och medvetenhet om miljön.

Julias Städservice AB

Mörtgatan 10
133 43 Saltsjöbaden


Kontor:

Varuvägen 9
125 30 Älvsjö


08-22 40 91


Våra certifikater: